
به گزارش روابط عمومی مرکز رسانه و جریان سازی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان سمنان، نشست صمیمی مسئولین و هنرمندان دفاتر تخصصی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان سمنان با مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات کشور در روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه 1404 به میزبانی مدرسه روایت برگزار شد.
این دیدار برای هنرمندان حوزه هنری مرور مسیر چندماهه و چندساله بود. آقای اصغرزاده بعنوان ریاست حوزه هنری، گزارشی از اقدامات و حرکت چندساله حوزه هنری در جریان روایت استان و کشور ارائه کرد.
رئیس حوزه هنری مهمترین شاخصه استان سمنان در حوزه روایت را بی نیازی استان به ستاد و پایتخت دانست و اضافه کرد: مدرسه ملی روایت علاوه بر تمرکز بر مسئله آموزش و تولید در استان به سایر استان های کشور نیز خدمات آموزشی ارائه کرده و پیشوند "ملی بودن" روایت، نمایشی نیست و استان هایی نظیر چهارمحال و بختیاری، البرز و گلستان نمونه های اجرایی این حرکت ملی مدرسه روایت هستند.
محمد اصغرزاده درباره مسیر شناسایی سوژه های خاص استان توضیح داد و امیدوار بود که تا نیمه سال 1404 مصاحبه با سوژه های شناسایی شده و تدوین آنها به مرحله نهایی و چاپ کتاب و رسانه اختصاصی حوزه ادبیات پیشرفت با بستر انتشار داخلی و خارجی به مرحله تولید و انتشار برسد.
ریاست حوزه هنری انقلاب اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: حوزه هنری در تمام بخش های شناسایی سوژه، مصاحبه، تدوین و تیم فنی رسانه ای آمادگی کامل برای الگوسازی در سطح ملی و همراهی با سازمان تبلیغات در جهت ماموریت های تولید روایت های خاص سازمان را دارد.
هنرمندان و مسئولین دفاتر تخصصی حوزه هنری و مدرسه ملی روایت در این جلسه به معرفی خود، اقدامات شاخص و سوژه های شناسایی شده در بخش های مختلف رمان، روایت پیشرفت، دفاع مقدس و روایت زنان پرداختند.
سارا طالبی میهمان ویژه نشست بود که صحبت های خود را با ابراز خوشحالی از آشنایی با چنین ظرفیت ویژه ای با عنوان مدرسه روایت آغاز کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی مانند حوزه هنری وارد عرصه روایت شده و ما در مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان به دنبال شناسایی سوژه ها و نویسنده ها برای تولید آثار ویژه در حوزه روایت پیشرفت زنان در انقلاب اسلامی هستیم.
مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات کشور هدفگذاری اصلی سازمان را راه اندازی یک جریان رسانه ای مناسب در جهت معرفی جایگاه زن در انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت: ما در هشت استان هسته های روایت را راه اندازی کردیم و در همین راستا یک جشنواره بزرگ برای شناسایی نویسنده ها و آثار فاخر در دستور کار قرار گرفته است.
طالبی مهمترین دلیل حضور در مدرسه روایت را آغاز یک حرکت رسانهای عنوان کرد و افزود: سازمان تبلیغات به دنبال راه اندازی یک جریان رسانه ای مناسب در حوزه روایت زنان است و امیدواریم نشست های آینده منجر به یک نقطه اشتراک دقیق و همکاری مداوم شود.
ضمنا مدیرکل و معاون سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست صمیمی حضور داشتند.