آیین تکریم و معارفه مدیران مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری برگزار شد

آیین تکریم و معارفه مدیران مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری برگزار شد
آیین تکریم عباس محمدی، مدیر پیشین و معارفه محمدرضا شرفی خبوشان مدیر جدید مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری برگزار شد.
سه‌شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۰
کد خبر :  ۱۵۹۷۳۸

ه گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان سمنان، مراسم آیین تکریم و معارفه مدیر مرکز آفرینش های هنری صبح روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه در تالار سوره مهر حوزه هنری با حضور مهدی دادمان، رئیس حوزه هنری، علی فروزانفر معان هنری و دیگر مدیران و هنرمندان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم یاد و خاطره امیرحسین فردی از نویسندگان کشور که مدتی مدیریت مرکز آفرینش های هنری را برعهده داشت و چندسالی است که چشم از جهان فروبسته و همچنین یاد و خاطره ابوالقاسم حسینجانی شاعر شعر معروف «کربلا منتظر ماست بیا تا برویم» گرامی داشته شد.

در ادامه این مراسم علی داوودی مدیر دفتر شعر حوزه هنری گفت: کار در فضای فرهنگی ساعت کاری تدارد و یک طبع و مدیریت خاص خود را می خواهد. ما سال‌هایی که در خدمت آقای محمدی بودیم وی به عنوان یک مدیر جوان حضور به جایی داشت و بخشی از خلأ های موجود در مرکز آفرینش های ادبی حل شد.‌ نوع رفتار ایشان با همکاران باعث ایجاد یک رضایت جمعی شد.

وی در ادامه گفت: ما درسالهای گذشته بحران های زیادی مثل کرونا، شهادت حاج قاسم سلیمانی، شهادت شهید فخری زاده را پشت سر گذاشتیم و حضور یک دوست در این دوران بحران ها که درمجموعه باعث ایجاد آرامش شود امری بسیار مهم بود.

در ادامه عباس محمدی، مدیر پیشین مرکز آفرینش های ادبی گفت: من فقط باید از دوستانی و برزگوارانی که در این چندسال در کنارم بودند تقدیر و تشکرکنم. اگردر مرکز آفرینش های ادبی اتفاقی افتاد و کاری پیش رفت به خاطر تلاش خواهران و برادران عزیزم بوده است.

ستون شعر انقلاب، در حوزه هنری استوار است

وی ادامه داد: در خصوص شعر باید بگویم ستون شعر انقلاب، در حوزه هنری استوار است. پایگاه شعر انقلاب در اینجا شکل گرفته و امروز به جایگاهی رسیده که به‌عنوان سبک شناسایی شعر انقلاب می توانیم آن را معرفی کرد. در حوزه رمان نیز وضعیت خوبی داریم اما باید کار بیشتری در این حوزه انجام شود. رمان یک عرصه جدیدی است که هنوز جای کار درد.

محمدی گفت: در حوزه انتشار و چاپ آثار مشکلات زیادی مثل وضعیت کاغذ و چاپخانه، تغییر ساختارها و موارد دیگر باعث شد نتوانیم به روز عمل کنیم.

مدیر پیشین مرکز آفرینش های ادبی افزود: در مرکز آفرینش های ادبی در هر اتاق چند هنرمند حضور دارند و جمع شدن همه این دوستان اتفاق بسیار خوبی است که در حوزه شعر ادبیات انقلاب رخ داده است.

در ادامه مراسم تودیع و معارفه، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری نیز گفت: آقای محمدی یکی از برادارن ما در حوزه هنری هستند و حضور مداوم ایشان در حوزه پر از خیر و برکت خواهد بود. در حوزه ادبیات و شعر، بحث مفصل است اما نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که مرکز آفرینش های ادبی از بنیان های حوزه هنری به شمار می آید و می توان گفت این مرکز یکی از ستون های اصلی حوزه هنری است.

وی اظهار داشت: این‌مجموعه یک مجموعه گران‌سنگ است که داشته های فروانی دارد. صحبت کردن در دقایق مختصر برای آقای عباسی خیلی سخت است. او مردی مهربانی با لبخندی همیشگی و مدیریت با نظم است که در این سال‌ها در مرکز شاهد آن بودیم.

معاون هنری حوزه هنری گفت: حوزه هنری خانه همه هنرمندان است. از امروز مسئولیت مرکز آفرینش های ادبی به عهده آقای شرفی خبوشان است . آقای شرفی خبوشان در مباحثه پرتلاطمی که در ماه های اخیر داشتیم نشان دادند وسعت نظر و نگاه خلاقانه دارند. وی نگاه تولید محور در استان ها دارند و توجه به قشر جوان و استعدادها و تحکیم ادبیات انقلاب‌ اسلامی را مدنظر دارد.

در پایان مراسم محمدرضا شرفی خبوشان، مدیرجدید مرکز آفرینش های ادبی نیز اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم که نویسندگان و شاعران و هنرمندان عرصه انقلاب اسلامی جمع شده اند تا نظاره گر تحویل جایگاهی باشند که میراث انقلاب اسلامی است. عرصه ای که که کلمه را نمایندگی می کند، چیزی که در حوزه انقلاب اسلامی به آن نیازمند هستیم. به خصوص در اوضاع کنونی که فرهنگ مورد توجه اهالی انقلاب واقع شده است. برداشت همه دلسوزان انقلاب این است که این جا، جایگاه عرض اندام اهالی فرهنگ که و دوستداران انقلاب اسلامی در حوزه کلمه است.

شرفی خبوشان اظهار داشت: مقام‌ معظم رهبری فرموده اند تازه اول راه هستیم و این آغاز راه بودن را کسی نباید بگوید جز هنرمند، شاعر و نویسنده. من از آن موقع که قلم دست گرفته ام و نزدیک به سی اثر از من منتشر شده است تمامی شان در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بوده است. به همین منظور ‌وجود خودم در این فضا را مدیون انقلاب اسلامی می دانم.

وی گفت: از دوران گذشته و دورانی که من به یاد می آورم حیات و مکان حوزه هنری و بزرگانی که از سی سال پیش رفت و آمد می کردند تأثیرگذار بوده اند. امیدوارم این مسئولیتی که به گردن من است با ایمانی که به انقلاب اسلامی دارم به نحو احسن انجام بدهم و شرایطی فراهم شود تا در پیرو نامدارانی همچون آقای محمدی، مرحوم فردی، آقای قزوه و رسالتی که شهید آویینی، مرحوم قیصر امین پور و …که این درخت تنومند حوزه مدیون هنر این عزیزان است، پیش ببرم.

مدیر جدید مرکز آفرینش های ادبی اضافه کرد: امیدوارم با انجام وظیفه، شرایطی فراهم شود از آن چیزی که در آن هستیم شکوفاترعمل کنیم. معتقد هستم رسالت هنرمند حوزه انقلاب اسلامی رسالت تمدن ساز است. ما در پیشگاه تاریخ قرار داریم و باید به آینده نگاه کنیم. هنرمند حوزه انقلاب اسلامی وظیفه امیدآفرینی، نشاط جامعه، نگاه به آینده داشتن، چابکی نسل جوان را به عهده دارد. امیدوارم خداوند ایمان را در دل ما مستجم کند و به ما توان بدهد از انقلاب اسلامی به واسطه کلماتی که آموخته ایم حفظ و نگهدای کنیم و آن را گسترش بدهیم. باید با رهنمودهای رهبری و وصایای حضرت امام(ره) و پیام شهدا را در کلمه، شعر و داستان نشر دهیم. وظیفه ما این است که نسل جوان را با آن چه کرده ایم و آنچه که انجام می دهیم و آن چیزی که پیش روی ماست آگاه کنیم و این شوق را در دل مردم ایجاد کنیم تا نگاهی از جنس عشق و ارادت تاریخ و دستاوردهای خود درحوزه انقلاب اسلامی داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر